Μαζί μας Ο ερευνητής και συγγραφέας Αντώνης Βλάχος

2017-02-24 16:15

Αντώνη Καλησπέρα

1.)    Ος ένας πολύ κάλος με μεγάλη εμπειρία στης Ραβδοσκοπικές έρευνες με μεγάλες επιτυχημένες έρευνες στο ενεργητικό σου, Θεωρείς πως πρέπει κάνεις να ξεκινήσει την τέχνη της ραβδοσκοπίας και αν ναι γιατί κατά την γνώμη σου.?

Η ραβδοσκοπία είναι μια τέχνη αναζητήσεις που στο παρελθών έχει κάνει τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες ανακαλύψεις , σήμερα αυτή η τέχνη έχει γίνει ευρύτερα γνωστή και έχει προσφέρει σε πολλούς γνωστούς ερευνητές παγκοσμίως σημαντικές ανακαλύψεις.

Κατά την άποψη μου αυτή η τέχνη είναι ένα μυστικό μονοπάτι ανακάλυψης και περιπέτειας  , πιστεύω ότι σε όσους τους δοθεί η ευκαιρία να μάθουν αυτή την τέχνη  θα βρεθούν μάρτυρες σε πολλές ανακαλύψεις και πέραν της ύλης 

2.)    Απο όσο γνωρίζουμε έχεις πει πάλες φόρες πως η τέχνη της ραβδοσκοπίας μπορεί να δουλέψει και σε πνευματικό επίπεδο πως μπορεί να γίνει αυτό και σένα σε τι σε βοήθησε αυτό στης έρευνες σου και στην καθημερινότητα σου.?

Η ραβδοσκοπία στηρίζετε στην διαίσθηση και στον οραματισμό , η σύνδεση του ανώτερου εαυτού μας , στην ουσία είναι ένα είδος διαλογισμού που αδειάζεις από το μυαλό σου τις σκέψεις αφήνοντας να μπει κάτι νέο..

Αυτό το νέο είναι που θα ενεργοποιήσει τις εσωτερικές μας δυνάμεις και οραματισμός και η διαίσθηση μας θα μας οδηγήσου στο να ανακαλύψουμε τα μυστικά μονοπάτια της γνώσης.     

3.) Στης έρευνες ραβδοσκοπίας και με ηλεκτρονικές όμως τεχνικές πόσες δυσκολίες έχεις αντιμετωπίσει και αν αυτές ει ταν πότε λόγος να πεις πως θες να τα παρατήσεις γιατί  φοβηθηκες γιατί η δυσκολίες ειταν πάλες και με μεγάλη επικινδυνότητα  έχεις αντιμετωπιστούμε δύσκολες καταστάσεις.?

Κάθε έρευνα που ξεκινώ είναι και μια δυσκολία ,ο συνδυασμός της ραβδοσκοπίας με την τεχνολογία πολλές φορές ξεπερνούν κάθε εμπόδιο και φέρουν τα ποιο εκπληκτικά αποτελέσματα, η επικινδυνότητα είναι δεδομένη σε κάθε έρευνα , ο σωστός χειρισμός τις κάθε καταστάσεις είναι αυτός που διασφαλίζει την ασφάλεια του κάθε ερευνητή    

3.)    Ξέρουμε  πως καταπιάνεστε και με το κομμάτι με έρευνες Παραφυσικων Φαινόμενων. Πιο ειταν το ερέθισμα να ξεκινήσεις αυτές της έρευνες και να της παρουσιάζεις στον κόσμο.?

Η εσωτερική μου ανησυχία για ερωτήματα που έχουν να κάνουν πέραν την υλη. δεν μπορούσα κατά την αντίληψη μου να δεκτό ότι η ζωή μας είναι μόνο αυτό που γνωρίζουμε , δηλαδή  η γέννηση και ο θάνατος , πιστεύω ότι κάτι λείπει από αυτήν την ιστορία , και αυτό που λείπει είναι ο σκοπός αυτών τον γεγονότων .    

4.)    Μέτα από τόσες έρευνες στο ενεργητικό σου ος ερευνητής έχεις ζήσει καπια εμπειρία που ακόμα δεν μπορείς να εξηγήσεις.? φυσικά στης έρευνες παραφυσικων φαινόμενων.?

Είναι πάρα πολλά τα περιστατικά που η λογική μου δεν μπορεί να δώσει εξήγηση , είναι περιστατικά που έχουν να κάνουν εκτός τον ορίων της ύλης

6.)Μέτα από χρονιά εμπειρίας στης Έρευνες χρίσου και έρευνες Παραφυσικων Φαινόμενων πια θα ει ταν η σινβουλη σου σε νέους ερευνητές που θέλουν να ξεκινήσουν και αυτοί της έρευνες τους.?

Η  έρευνα και ανακάλυψη είναι ένα υπέρο

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Ευχαριστούμε πολύ των Αντώνη Βλάχο για αυτήν την μικρή συνέντευξη που μας πρόσφερε απλόχερα.
Να του ευχηθούμε πολλές ακόμα επιτυχίες σε αυτό που κάνει και με μεγάλη επιτυχία ειταν τιμή μας....
 
Μπορείτε να των βρείτε στα παρακάτω
Facebook: ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Webstie: ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Συνεντεύξεις

2017-02-24 16:15
Αντώνη Καλησπέρα 1.)    Ος ένας πολύ κάλος με μεγάλη εμπειρία στης Ραβδοσκοπικές έρευνες με μεγάλες επιτυχημένες έρευνες στο ενεργητικό σου, Θεωρείς πως πρέπει κάνεις να ξεκινήσει την τέχνη της...
2016-07-25 23:14
1. Με τι κινητρα και κριτηρια ξεκινησατε της Ερευνες Φαντασμοθηριας..? Το κριτήρια ειναι απλα...Ιστορικα στοιχεια,αναφορες σε sites αποκόμματα εφημεριδων!! αναφορες απο σοβαρους ανθρώπους!! Είναι κουραστικο να βλεπεις να πηγαινει καποιος να ερευνα και να λεει"ακουσα μια ιστορια"...

Επαφή

Greek Paranormal Team™ Info@GreekParanormalTeam.gr